ČSAD Ostrava a.s. pokračuje v rekonstrukcích

04. 03. 2020

ČSAD Ostrava a.s. pokračuje v nastoleném trendu oprav, rekonstrukcí a modernizací budov. Na přelomu roku 2019/2020 po dobu asi 3 měsíců probíhala rekonstrukce haly na provozovně ČSAD Ostrava a.s. v Lipníku nad Bečvou. Celý areál je v nájmu společnosti AUTODIENST s.r.o., která se zabývá servisem nákladních vozidel a autobusů Mercedes-Benz.


ČSAD Ostrava a.s. pokračuje v rekonstrukcích

Rekonstrukce se týkala především spodní části, tedy vybourání kompletní podlahy, návozu podloží, nové betonové desky, a hlavně vybudování nové montážní jámy včetně nového osvětlení a odvětrání (VZT). Podlaha má finální vrstvu epoxidovou stěrku v hladkém provedení. Těsně před dokončením bylo s nájemcem dohodnuto kompletní vymalování vnitřního prostoru haly a výměna vnitřního osvětlení. 

Rekonstrukce budou i nadále pokračovat, v současnosti řešíme rozsáhlou výměnu a rozšíření technologií z pohledu požární ochrany na objektu administrativní budovy Business Centrum Ostrava a.s., opravu několika střech a rozsáhlejší rekonstrukce vnitřních prostor pro nové nájemce.