KVIFF.TV Park v Karlových Varech nesmíte minout

24. 06. 2024

KVIFF.TV Park, který byl v roce 2023 oceněn Národní cenou za architekturu, se opět stane jedním z hlavních center festivalového dění v Karlových Varech. Jeho partnerem je OSTRA GROUP a o stavbu se postaraly společnosti CUBESPACE a HSF System.


KVIFF.TV Park v Karlových Varech nesmíte minout

Na prostoru před hotele Thermal vyroste již potřetí multimediální centrum, které nabídne bohatý doprovodný program v rámci Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. Ze 41 vertikálních a 18 horizontálních kontejnerů, které vyrobila přední česká společnost zabývající se modulárními konstrukcemi, CUBESPACE s.r.o., se během necelého měsíce sestaví moderní pavilon, ve kterém se mohou setkávat návštěvníci festivalu s herci a tvůrci filmů na zajímavých besedách. Témata se většinou váží k filmům, které se na festivalu promítají. Letos ale filmovou tematiku prolne téma povídání se šéfem závodního týmu FESH FESH omášem Vrátným a kaskadérem Adamem Peschelem o jejich závodění na Rallye Dakar. V rámci této akce se také představí ě závodní stroje – Porsche 911, které se chystá na rallye Dakar Classic a motocykl Husquarna, na kterém pojede svůj první „Dakar“ stuntrider Adam „Special“ Peschel.

Detaily o programové nabídce KVIFF.TV Parku naleznete na internetových stránkách festivalu, a to včetně jmen předních DJs, kteří se starají o zábavu návštěvníků ve večerních hodinách.