Ostravští basketbalisté zahájili vstup do sezóny setkáním s legendami a velkým koncertem s rádiem Blaník

01. 10. 2023

Před sobotním úvodním zápasem nového ročníku KNBL, kde se střetl ostravský tým s mistrem a regionálním sokem z Opavy, se konalo setkání hráčských a trenérských legend NH Ostrava. Mezi pozvanými osobnostmi nechyběla jména jako Zdeněk Böhm, Zdeněk Hummel, František Rón, Dušan Medvecký či Marek Stuchlý.


Ostravští basketbalisté zahájili vstup do sezóny setkáním s legendami a velkým koncertem s rádiem Blaník

Před sobotním úvodním zápasem nového ročníku KNBL, kde se střetl ostravský tým  s mistrem a regionálním sokem z Opavy, se konalo setkání hráčských a trenérských legend NH Ostrava. Mezi pozvanými osobnostmi nechyběla jména jako Zdeněk Böhm, Zdeněk Hummel, František Rón, Dušan Medvecký či Marek Stuchlý.

Tato slavnostní setkání neprobíhalo jen v klubovně týmu, neboť legendy klubu později vystoupily na palubovku, kde proběhla slavnostní ceremonie. Během této události obdržely ocenění a dary, které byly předány z rukou majitele klubu Ing. Tomáše Vrátného a také primátora Statutárního města Ostravy Mgr. Jana Dohnala. Tyto dary představovaly výraz úcty a poděkování za jejich neocenitelný přínos klubu.

“Jsme moc rádi, že jsme se při příležitost letošních oslav 70.výročí klubu setkali s našimi legendami. Doufám, že v této tradici budeme pokračovt i do budoucna,” dodal závěrem generální manažer Tomáš Ostarek.